Sunday, May 24, 2009

Housetrip...~CHERATING~


Best....itulah description yang boleh aku beri utk housetrip kali ni..ni first time aku sampai kat Cherating, Pahang..cantik tapi xsecantik kg 'teqhanu kiter'...House aku Sapphire..kaler biru..kiteorg guna nama2 batu untuk each house...housetrip house2 lain ntah la best ke x...

Garnet (merah)~Pangkor Island
Topaz (kuning)~Pulau Perhentian
Diamond (purple)~Lembah Pangsun-huhu-kesian

House kiteorang yang plg murah and paling awal bertolak...kalau nak diceritakan satu persatu memang 3hari 2 malam la jawabnya...so, biarlah gmbar2 d bwh ja yang menceritakannya..




tempat Sapphireans menginap...Residence Inn





ni pulak sumber makanan sapphireans...lebih mesra
dikenali sbg WARONG PAK ABU


view of my chalet from an angle..

rupa2 nya sapphireans memang addicted to water..!!malam2 mandi swimming pool tuh sampai pkul 2 3 pagi!!hah,alamatnya, esok tu, pakat xmandi la..knon nya dah puas kena air...huhu...(macam la kat kyuem xde swimming pool...)

time explorace ..
Group aku dapat johan!!! Thanks to all my team members
-Nurudin
-kak Bandung
-Shikin
-Wan
-Ikmal
-Fung yen
-aku...

aktiviti yang kena buat..



 hati2!!jgn bg jatuh! eh2..gossip panas nih,syikin!

                                                     susah..tya nuruddin dgn wan!  
 eeeiiiuuu...fung yen ...gotta clean up ur mouth!!btw,tq for                                                                       volunteering!!

  nak ambik mentos,tapi air tu termasuk sekali..dah la kena share                                                        dgn budak laki..meloyakan                                                         
   muka2 JUARA!!!~menang sebab ada aku



malam before balik ada barbeque tpi pantai..and tukar2 hadiah..aku dapat yang kak bandung punya hadiah..pertukaran hadiah dibuat melalui cabutan nama2..


  malam barbeque...batch kteorg 11.5

hadiah aku dari kak bandung~tq! boleh la psg air-corn mlm2,xsjuk                                                     kaki dah 
 seniors,nanti housetrip next year dia orang xde r...:(

Harap2 next year lagi gempak housetrip sapphire...!!



4 comments:

muFFin said...

murah ke weh???? hahaha

topaz lagi murah aaa

~Hu$n@Z~ said...

#muffin

haha...murah brapa ringgit ja..xpdn dgn beza hours yang byk tuh....kan3

muFFin said...

tapi kitorang enjoy laa...

(hish... tak puas hati)...

muFFin said...

update pasal abang kau ye... hahaha