Sunday, November 22, 2009

Terubat jua....

Alhamdulillah...sujud syukur kepadaNya..

Sampai jugak akhirnya kat rumah..memang lama sangat xbalik...rindu kat ahlul bait..xbalik since hari raya ari tuh..

Tu la tempoh yang paling lama pernah aku berjauhan dari family..walaupun duk asrama 5 tahun..huhu..

Balik naik flight..

MAS..

AIRASIA..

Bukan,bukan...

FIREFLY sudah~

Huhu...first time..

Komen: kecik> rasa agak goyang sikit> mabuk udara> naik loya> tido....

Bukan sebarang kapal terbang..ada kipas..cm 80-an la pulak..


Tapi apa pun, alhamdulillah selamat sampai..

Rasa lega dan seronok dapat cium tangan ummi ayah, cubit pipi arrasyid dan "tonyoh" kepala Irsyad..hehe

Saja share kepulangan kali ini dalam blog sebab lama xupdate blog ni..

Lagipun, cuti ni lah, yang aku amat ternanti2 dari sebelum exam..dan, exam lah yang sentiasa menyibukkan diri ini supaya tidak terlalu homesick..


ALHAMDULILLAH..SELAMAT SAMPAI..

p/s: bagi yang belum dapat bercuti..bersabarlah..kan tiba jua harimu....

(tapi jangan jeles, aku awal lagi..!!! hahah)


Insya Allah..cuti ni akan lebih produktif dari cuti2 yang lain..dan berharap agar dapat beristiqamah dalam amalan2 soleh... ^_^


7 comments:

Akmal Hayat said...

xdk rr awai mana pun :P

aku balik kedah nnt, naik AirAsia..
balik sabah, naik MAS..
ntah bila nk dapat merasa firefly..huhuhu..

istiqamah dalam amal ^_^

opie said...

cehhhhh. baru bape bulan balik. aku penah tak balik dari mac sampai disember kott. hahahah. manje gak ko nih. kihkihkih

~HuSnA ZuBiR~ said...
This comment has been removed by the author.
~HuSnA ZuBiR~ said...

akmal hayat~

heh..awai la..em..kna merasa..ok jugak r..cuma xley bc pape dlm tuh..at least diorg serve muffin + epal jus..Airasia ade ke?

btw, ayat tuh...mjdi tazkirah bg aku.. :)

~HuSnA ZuBiR~ said...

opie~

hek leh pie..ko x balik konon...balik umh kt kl tuh, kra balik gk r..aku, duk terperuk kt ceruk lmbah beringin tuh.. -.-"

huhu~ em..syok r tuh leh balik klntan.. :P

jeannie said...

hahaha. oi. firefly best k!! :D i suke muffin die tu xp

~HuSnA ZuBiR~ said...

jeannie~
ha ah..buley thn jugk rr muffin dia..:)