Thursday, October 27, 2011

facebook limiter and self-discipline

take-five..

langkau-langkau blog sebentar..

terjumpa ini


huhuh...sape2 yang rasa selalu xproduktif sebab duk tengok fb or youtube, sila-sila try.

(seolah bercakap dengan diri sendiri T_T)

sejauh mana keberkesanan? Saya belum tahu. (sebab belum try)

Tapi, apa yang aku terfikir ialah..

"ish3..sampai nak kena ada fb limiter?? di mana SELF-DISCIPLINE??"

Tapi, rasanya bagus je app ni kalau utk mak ayah control kepenggunaan internet oleh anak-anak diorang kat rumah.

Sekadar ter reflect discipline diri saya, dan ummah yang kata nak kan kejayaan dunia dan akhirat.

2 comments:

[h][i][D][a][Y][a][H] said...

T_T- teknologi mengawal kita? bukan kita yang kena kawal tekno? padahal kita yang develop. Ini bermakna, tiada yang Maha Pencipta melainkan Allah dan berdoalah dengan mana-mana nama Allah untuk menguatkan diri kita sendiri.

RENCAi said...

ehem2