Saturday, February 26, 2011

Birthday Wishes.

Tengok ada pula seorang kawanku dari kolej... lagi 10 hari birthday dia, dia buat senarai barang-barang yang agak-agak orang boleh bagi dia.

Aku pun tertarik dengan idea tu. Mungkin la kan, orang yang tengah tak ada idea nak bagi apa untuk birthday saya boleh rujuk je kat entri ni.

Moga bermanfaat kepada semua kan? :)

1) Xbox 360 Elite dengan Kinect



Sebabnya memang aku mmg suka game..tmbh2 klu main dgn adik2 ku y sumenya laki :DD! Walau macam mana pun, tanggungjawab lain tak kan dilupakan. Jangan risau! Sekarang dah besar, pandai bahagi masa dah. :)
If I get one of this, boleh main tembak2! Kinect kot!

2) Apple iPad


Benda ni agak bermanfaat la kalau dapat. InsyaAllah boleh la contribute sikit dalam dunia media ni. Mungkin lebih rajin kot kalau nak update atau cari bahan untuk sesuatu perkara tu. Kan? Tak kisah la nak bagi yang ada 3G ke tak. Anda bagi, kuberbesar hati menerima.

3) iPod Touch 4th Generation



Benda ni pun insyaAllah akan jadi bermanfaat untukku supaya tak lah malas nak baca ma'thurat dalam train. Ada teman dalam video at least. Hehe.

4) iPhone 4 White


Ni best jugak. Tapi kalau dapat belikan iPhone 5 yang dikatakan bakal keluar June ni pun bagus jugak. Style sikit. Dah banyak sangat iPhone 4 kat UK ni.

5) TV LCD 32"


Ni untuk compliment permintaanku yang pertama tu. Kurang bermakna Xbox 360 tanpa televisyen dengan paparan HD. Memberikan kepuasan kepada setiap pemain dan pemerhati. :)

***************************

Tak tau sejak bila aku ni menjadi salah seorang daripada Apple freak. But using Apple is so simple and cool though. Sangat senang nak menggunakan softwarenya.

Very user-friendly. Will recommend it to anyone who's planning to buy a new laptop! Currently, Apple is the best! Trust me!

Let's wait until my birthday comes. :)

Hehe....

Wallahu'alam.

6 comments:

~HuSnA ZuBiR~ said...

p.s: terimakasih kpd y mnyumbang.....:D

Afiq Izat Jusoh said...

demand teruk nihh.. =="

rosmanrazif said...

Rancangan yang bagus nak smbut hari lahir...tapi birthday dah lepas dah la...
but why all of them are electronic gadgets??Hmm...

yui92 said...

nak beli ifon xdapat2.. =p=p

Syahira Ismail said...

salam,
sesetengah org suka..tapi syira xsuka coz sat je dh lapuk dek zaman..kalau betul utk keperluan..okla..xla membazir..klu nak memenuhi keinginan..sampai bila pown keinginan tu xdapat dipenuhi coz zaman sekarang synonym dengan hujan teknologi..revolusi teknologi..xdan nak panas n meletup dah keluar yang baru..

btw, kinect ni best..xyah kluar rumah..main badminton dlm rumah..siap boleh buat gaya lin dan lagi..b'peluh mcm jog.

ipad n iphone...function sebijik cuma ipad xboleh call..la ni ada
i mat..besar tikar..try google..mmg hebat la apple ni..

mmg genius la steve..

~HuSnA ZuBiR~ said...

to all:
sebenarnya..ni copy paste dari post slh sorg, kwn aku la..=.= saje, find it interesting to put in my blog...xdela nk sgt pun bnda2 dunia nih...nmpknya, prlu dlami lagi gaya penulisan aku.. huhu~